Kerstavond: Spannende tijden en Geluk

De Samenwerkende Kerken Dedemsvaart houden op Kerstavond (zaterdagavond 24 december) twee kerstnachtdiensten. De eerste begint om 20.00 uur in de Van Dedemkerk (Hoofdvaart) en is een meer traditionele gezinsdienst. De dienst staat onder leiding van ds. Gerrit Huiskamp, terwijl Henk Wind een korte prediking zal verzorgen. Désirée Timmerman zal een kindermoment verzorgen.

De tweede dienst begint om 22.00 uur in De Antenne en is experimenteler van opzet. Voorganger is ds. Wouter Moolhuizen, terwijl de muziek zal worden verzorgd door muzikanten van De Graankorrel. Allen van harte welkom bij een van deze (of beide) diensten!

Kerstdienst 25 december: Wat vind je in de kribbe?

We zullen 1e Kerstdag (zondagmorgen 25 december) om 10.00 uur (!) een gezinsdienst houden met als thema “Wat vind je in de kribbe”? Je zult er versteld van staan wat er toch allemaal in de kribbe ligt.

Alle basisschoolkinderen blijven in de dienst en zullen ingeschakeld worden tijdens de preek; voor de jongere kinderen is er oppas.

Psalm 22 vs 4 zegt: “U bent de Heilige en troont op de lofzangen van Uw volk.” Daarom willen we God aanbidden door muziek, voor alles wat er in de kribbe ligt. Uiteraard zijn gasten van harte welkom en mag je zeker mensen uitnodigen.

Na de dienst zullen we gezamenlijk koffie / thee drinken met iets lekkers.