Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen gaat weer van start. De jaarplanning ligt voor u allen op de leestafel, om mee te nemen en de data in uw agenda te noteren. We houden onze startzondag op zondag 10 september. Op woensdag 13 september beginnen de groeigroepen weer. We bidden u allen een gezegend seizoen toe en zien uit naar wat de Here gaat doen in onze gemeente en het leven van ons ieder persoonlijk.

 

Wandeling Women to Women

Op zaterdag 9 september is er in Balkbrug een wandeling van Women to Women. De start zal zijn bij fam. Slager en men kan beginnen van 10.00 tot 11.00 uur. We wandelen ongeveer 10 km. door het mooie Reestdal. Voor meer info: Anja Hamberg.

 

Startzondag

We willen zondag 10 september graag met elkaar als gemeente een startzondag houden. Om samen het nieuwe seizoen gezellig te starten is er een feestelijk programma bedacht. Er is een fietspuzzeltocht uitgezet voor jong en oud. Onderweg zullen er verschillende opdrachten en een picknick / lunch zijn. We fietsen rond 11.30 uur in groepen om uiteindelijk bij het Openlucht theater in Balkbrug uit te komen. Daar zullen we vanaf 14.30 uur eerst een Sing-inn hebben en afsluitend een BBQ.

Ook is die middag de bekendmaking van het nieuwe jaarthema van de gemeente!!

We zien ernaar uit om samen met jullie het nieuwe seizoen op een mooie, (lekkere) en feestelijke manier te beginnen!

 

Mocht u niet mee willen / kunnen doen met de fietstocht, maar wel naar de sing-inn & BBQ willen komen? Dat kan! Maak dan een aparte keuze op de opgavestrookjes. Maar het leukste is natuurlijk als u het hele programma volgt!!

De kosten voor de fietstocht & lunch zijn: €1,50 p.p.

De kosten voor de sing-inn & BBQ zijn: €2,50 p.p.

Als u de hele dag meegaat op stap zijn de kosten: €4,00 p.p.

U kunt vandaag nog inschrijven en gelijk betalen bij de leestafel.

Mochten de financiën voor u lastig te realiseren zijn, zou u contact op kunnen nemen met Rob Cramer.

Het voorbereidingsteam: André & Ina, Niels & Annelie

 

Ieder heeft iets dienst.

Zondag 17 september is er een ieder heeft iets dienst. De naam zegt het al; als we samenkomen kan ieder iets bijdragen, een lied, een onderwijzing, een openbaring, een uiting van klanktaal of een uitleg daarvan. En uiteraard laat alles tot opbouw van de gemeente zijn.

Heb jij één van deze genoemde bijdragen, dan kun je dat doorgeven aan Henk Hemme.

 

Agenda

 • zondag 3 september               9.30 u Samenkomst met avondmaal, spreker: Henk Hemme
 • maandag 4 september        20.00 u Oudstenoverleg
 • woensdag 6 september        20.00 u Groeigroepleidersoverleg
 • zondag 10 september               9.30 u Startzondag, spreker: Henk Wind
 • woensdag 11 september        20.00 u Stuurgroep
 • woensdag 13 september       20.00 u Groeigroepen starten
 • vrijdag 15- zondag 17 september    . Jongerenweekend
 • zondag 17 september             9.30 u Ieder heeft iets, dienstleiding: Henk Hemme

 

Jarigen

 • 02 sep : Emanuela Ciociola
 • 02 sep : David Timmerman
 • 05 sep : Klaas Uilen
 • 06 sep : Madelon Timmerman
 • 13 sep : Anna Starke
 • 13 sep : Manuel Snoek
 • 15 sep : Jorina Bunk
 • 17 sep : Henk Wind